VILLAA JA VIHREÄÄ





Kun täällä päässä on hiljaista niin siitä tietää että blogin toisella puolella ei varmasti ole. Eleltiin reilu kuukausi ilman sohvaa ja siinä välissä vaihdettiin seinän väriä olohuoneessa. (pariinkin otteeseen) Vihdoinkin väliaikainen patjaviritelmämme sai siirtyä tieltä kun tilan valtasi uusi kulmasohvamme.  Adean Wilhelm eli samainen sohva josta olen jo pitkään haaveillut. Kaveriksi tuo harmaa villakankainen kaunokki sai taakseen tummanvihreät seinät. Vielä en ole varma mentiinkö värin kanssa aivan sinne itseensä eli metsään, mutta jos jotain vaaleaa tuonne kaveriksi ripustaisi niin ehkäpä se tämän huoneen fengshui minullekkin aukeaisi. Nyt tuo väri saa silti luvan ainakin hetken kelvata, sillä mieheni kuulemma triplaa tuntihintansa seuraavalla maalaus kerralla.

When it is quiet here in my blog,  you can be sure it´s not quiet behind my blog. We lived over a month with out a sofa and while waiting the new one we painted our walls couple of times. First we tried some gray colour but in the end we desided to paint our living room to darkgreen. Still not sure is that the right colour... maybe some light coloured pictures to the wall will do the trick. That new sofa is the one I had dreamed about it is Adea Wilhelm and made in Finland. I really like it´s timeless look. And that wool fabric is just wonderfull. It is pretty and feels good too. I will give you better pictures of that sofa after we have finnished the room.

37 comments:

  1. Pretty details! These photos are so awesome!

    ReplyDelete
  2. Kuvien välityksellä seinän väritys on mielestäni oikein herkullinen. Ja muutenkin paljon inspiroivia kuvia tässä postauksessa! :>

    ReplyDelete
  3. Sohva on upea, seinä samaten. Huikeat yhdessä. Huh, tässähän alkaa jo miettiä, pitäisikö sitä kaivaa maaliteloja naftaliinista...

    ReplyDelete
  4. Anonymous3/05/2013

    Ihanan näköistä! Pitäs iteki uskaltautua länttäämään vähän jotain kivaa sävyä yleisienkin tilojen seiniin!

    ReplyDelete
  5. Ihana seinän väri , onko se ihan selkeä vihreä vai enemmän petroolinsiniseen taittuva ? oon yrittänyt etsiä meidän makkarin seiniin riittävän tummaa petroolinsinistä / vihreää seinää mikä ei kuitenkaan olisi liian selkeä vihreä....onpas vaikeesti taas selitetty =D
    Millä maalilla tuo seinä on maalattu , ja mikä värisävy ?

    -TanjaRiitta-

    ReplyDelete
  6. Anonymous3/05/2013

    ihana blogi!

    ReplyDelete
  7. IHANA tuo sohva!! Mielestäni sopii tosi kivasti yhteen tuon seinän sävyn kanssa, vaikka onkin aika tumma kokonaisuus (kivalla tavalla kuitenkin). On tuo tietysti sen verran erilainen sävymaailma, että omalla paperinvalkoiseen seinään tottuneella silmällä olisin ehkä hetken hämilläni :D

    ReplyDelete
  8. The copper wire hangers are soooo nice!

    ReplyDelete
  9. Kerrankin hyvännäköinen kulmasohva! Mekin tarvittais moinen. Onko nuo osat irti kulmista? Toimiiko hyvin käytännössä?

    Vihreä seinä on just passeli, herkku persikan kanssa!

    ReplyDelete
  10. Aikamoisen nätti syvä väri, vaikken omaan kotiin laittaisikaan. Teille sopii =) Tuo metsätaulu on ihana, onko se Society 6:stä? Kupari ja betonikin näyttävät niin houkuttelevilta! Ah, ihania kuvia monta kappaletta.

    Peeta,
    http://rawdesignblog.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  11. Tuo Wilhelm salpaa hengitykseni joka kerta kun sen näen ja se on nykyään aika usein kun herra W kotiutui vastikään meillekin. Kuukauden päivät eleltiin kotona ilman sohvaa Kuusilinnan/Adean kömmähdyksen vuoksi kunnes lopulta sohva saapui viime viikolla vaivaiset 4viikkoa alkuperäisestä aikataulusta myöhässä.

    Hetken harmistus on kuitenkin enää muisto vain, sillä uusi sohva on ihana. Näyttää tummanharmaana myös äärimmäisen upealta tuota vihreää seinääkin vasten. Onneksi olkoon onnistuneista valinnoista ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu kyllä tuolla kelpaa oleilla. Ja kolmesta palasta kun on niin voi helposti muunnella jos sohvan paikka joskus vaihtuu. Tähän mennessä ollut ihan nappi valinta. Vaaleamman kankaan olisin valinnut jos ei lapset olisi niin sottaista sorttia;)

      Delete
  12. Hi there! Could you tell me where the copper hangers are from? I have been searching high and low for the perfect hanger and those look like it!! Thanks so much :)

    ReplyDelete
  13. may i ask who the photo of the fog/trees/forest is by? it has captured a piece of my heart...

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is from society6 I don´t remember the name of the artist. Sorry.

      Delete
  14. Näyttää kauniilta sekä sohva että seinä! Ihanan harmooniset värit ja oikein tunnelmallisen näköiset tuo vihreä ja sohvan harmaa. Itse vielä jatkan haaveilua uudesta sohvasta, jospa se toive joskus toteutuisi! Valtavan kauniit kuvat taas :)

    ReplyDelete
  15. Anonymous3/07/2013

    Ooh, upea sohva! Harvoin näkee noin siroa kulmasohvaa, tosi kaunis! Jännä on seinän värivalinta, sopii hienosti ja luo ihanan tunnelman - mietin miten paljon elää valonvaihtelun myötä, muuttuuko tunnelma olennaisesti? Rohkea valinta, onnittelut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo on kyllä todella kaunis ja mallistossa on monia eri paloja joilla voi helposti muunnella sohvan ulkonäön mieleisekseen. Olisimme ottaneet molemille puolille käsinojat mutta tila ei antanut myöden joten tuo kyseinen ratkaisu oli ainut vaihtoehto meille. Tunnelma ei olennaisesti muutu valon myötä sillä väri on niin tumma. Tarkoitus oli luoda tunnelmallinen ja intiimi oleilunurkkaus.

      Delete
  16. I just did a post about your products! Fantastic as always!

    Have a nice day! ;D

    ReplyDelete
  17. Ihana sohva. ONko siinä hyvä istua? Meillä kanssa kulmasohva etsinnässä.. ei helppo juttu ollenkaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä on. Ei me sitä muuten oltaisi ostettu ja oikein passeli leveän istuin osan takia myös löhöilyyn jota meillä harrastetaan ahkerasti etenkin aamuisin:)

      Delete
  18. know your blog for a while in HK.
    your blog s such an awesome one!
    appreciate your styling and sources and photography. like the details and mood !
    it's such inspired me a lot!!

    Keep posting! super like yours. :)
    have a good weekend!!!

    http://saizaialism.blogspot.com
    Hong Kong interior / styling

    Sai x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi. Thank you! I will try to do my best with new posts!

      Delete
  19. Sohva on kaunis, todella. Samoin metsänvärinen seinä. Rohkea valinta, hyvähyvä! :) Kyllä sisustusriskejä voi ottaa, ja seinän värissä riskeeraaminen on niistä mielestäni järkevintä. Sen saa helposti aina peittoon sitten jos tahtoo. Maalaaminen on niin helppoa - vaikka toki ymmärrän että samaa seinää ei ole kiva kolmatta kertaa ihan putkeen väritellä eri väreillä.. :)

    Me rempataan kokonaista taloa parhaillaan ja maalattiin yksi olkkarin seinistä jaden-/homeenvihreäksi. Tällä hetkellä ne miellyttää silmääni oikein kovin. Muutaman vuoden päästä ehkä ei, mutta sitten laitetaan taas tela heilumaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta! Nyt kun katselen niin persikkainen seinäkin olisi ollut passeli tuon harmaan sohvan kanssa, mutta menköön nyt vihreänä. Se tosin yllätti kuinka paljon tila tiivistyi ja pieneni, vaikka se oli hakusessakin jotta olohuoneeseen tulisi kotoisampi fiilis. Nyt kaipaan vain jotain vanhaa kotiimme jotta ei ihan alkaisi katalogilta näyttämään.

      Delete
  20. Munkin sydän on jo pitkään sykkinyt tuolle Wilhelmille. Ihana olohuone!

    ReplyDelete
  21. enjoy your posts it is very interesting to read thank you

    ReplyDelete
  22. Where can one find the hangers?

    ReplyDelete
  23. Anonymous3/11/2013

    Mikä mahtaa olla sohvan villakangas nimeltään ja onko sitä saatavana vaaleamman harmaana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. On vaaleampana! :) Nyt en tältä istumalta muista nimeä. Se oli joku cruz? Kannattaa olla yhteydessä Adeaan tai jälleenmyyjiin.

      Delete
  24. Anonymous10/12/2013

    So beautiful! Where did you get the pink poster behind the forest wallposter?

    ReplyDelete
  25. Anonymous3/28/2014

    Kertoisitko millä maalilla tuo seinä on maalattu , ja mikä värisävy ?

    ReplyDelete