Design Trade fair Copenhagen














Design trade fair was held for the first time this year in Bella Center,  Copenhagen. I was taking a part to it as one of the group member´s of Blogger´s zone area. Our mission was curate different trend areas with various products from exhibitors at DesignTrade. 

Bloggers’ Zone is curated by Allan Torp from Bungalow5 and there is 9 of us from different countries. Allan Torp, Bungalow5 from Denmark,  Desiree Groenendal, Vosgesparis from Netherlands, Agata Ziółkiewicz, I Like Design from Poland, Gerard McGuickin, Walnut Grey Design from Uk,  Emma Fexeus, Emmas Designblogg from Sweden, Anna Gustafsson, La Maison d’Anna G from France, Igor Josifovi, Happy Interior Blog from Germany and Nina Holst, Stylizimo from Norway.   Check out also our design trade fair blog from designtradeblog.dk  

It was so fun to do styling and I think it turned out OK.
Here are the Brands that I collected to my stand.

Friis –Holm  dark blend 65% chocolate
|
Mill & Mortar   spices in black cans
|
Helt   liquorice honey
|
|
11 Brands  Höganäsgruppen, Heat pods
|
Trip Trap  Georg stool and cloth hanger
|
Alexandra Raben- Levetzau   intricate  pendant
|
Nye Streger  Wooden Lamp by Gunhild Buskov Romme
|
Lucie Kass   wooden elephant
|
Cinteriors   chalk paint::  paris grey, duck egg, orginal
|
Tine K home   pen, ceramic bowl
|
Organic Company   black and white cotton linen in a black box
|
Tina Marie Bentsen    ceramic flower pot
|
Broste Copenhagen   ceramic plates
|
Ferm Living  grid and marble wallpaper, diamond and geometric vase, hexagon pot
|
HAY    marble tray, spinning top, grey chair  



Much more pictures on my instagram @weekdaycarnival !





      

OK-juhlat


Eilen juhlittiin minun ja Susanna Vennon Ok- omin käsin DIY-kirjan julkistamista. Itseäni oli jo pari päivää jännittänyt niin paljon etten ollut pystynyt syömään, mutta kun juhlapaikalla näin kirjan ensi kertaa niin huokaisin helpotuksesta sillä  se näytti niin ihanalta! Toivottavasti se innostaa monia rohkeasti kokeilemaan meidän ohjeita ja keksimään niitä itse lisää :) Suuret kiitokset myös kirjan upealle graafikolle Annukka Saikkoselle joka luki ajatuksemme ja pisti kirjaan vielä lisää sitä jotain jota emme itse osanneet sanoiksi pukea. Ja kiitokset myös juhlien tarjoilusta Chjokolle jonka suussa sulavia praliineja voi maistella lisää esimerkikisi Chjokon suklaabrunssilla. Kiitokset Vindirektille  ihanasta  Kungfu Girl viinistä   ja Alanteen sahalle upeista päreistä. Musiikin laadusta vastasi Bosen kaiuttimet. Vieraat saivat myös ikuistaa itsensä Jyrsijällä teetetyiden Ok-kirjainten ja  Cmykistävävällä teetetyn sponsori plakaatin edessä.
Lapsille olimme tehneet pienen askartelu pöydän ja Fiskars lahjoitti saksia jotka lopuksi vielä arvoimme uusiin koteihin kaikkien juhlapaikalla olevien kesken. 
Suuret kiitokset kaikille paikalle saapuneille. Teitte illastamme ihanan!
Nyt vain jäämme odottamaan ja toivomme että ihmiset löytävät kirjamme ja inspiroituvat siitä ja lähtevät rohkeasti kokeilemaan ohjeita sekä tuunaamaan niistä omia versioitaan!


Last day we had the launching party of the brand new OK - omin käsin book. I am so happy and reliefed and now we are only waiting that people would find our diy-book. Hopefully we will soon have english version too.









OK


Tällainen syntyi OK- kirjan kuvausten lomassa:)

Something we did while we photographed our diy book  OK
OK-book will be relased on monday 26.8.2013.

JUHLAT | PARTY

Täällä on täysi tohina päällä ja se pitää hiljaisena tämän blogin. Mitkäs muutkaan pirskeet ne olisi tiedossa kuin minun ja Susannan OK- kirjan julkkarit!!! Juhlavarusteita lähdin etsimään kantiksestani Ikeasta ja se yllätti ihan kivasti. Olisi ollut värikkämpääkin tarjolla mutta koska tulevien pirskeiden värit ja koristeet pidetään minimalistisena niin mukaan tarttui hunajakennopalloja valkoisena ja harmaana sekä kasa servettejä. Lisäksi löytyi yllätyspussukoita ja pakettikortteja. Kannattaa käydä ostamassa vaikka tulevan joulun käärepaperit jo varastoon. Hintakaan ei päätä huimannut. 
Kirjanjulkkarit pidämme ne nyt tulevana perjantaina 23 pvä. elokuuta ja juhla on kaikille avoin. Lisätietoja löytyy facebook sivuiltamme, eli käykääpä kukkaamassa. OK-kirjamme on lunastettavissa paikan päällä julkkarihintaan! Tervetuloa!

EDIT: JUHLAT OVAT LAPSIYSTÄVÄLLISET  JA LAPSILLE ON LUVASSA PIENTÄ ASKASTELUA!