Geometric wall #2

Tommorrow we will say bye bye to our geometric wall and we will have something else there. This has nothing to do with being bored to that wall. There is time for everything and I love to think that our home is our little playground where we can be creative, try new things and be brave. 


Huomenna geometrinen seinämaalauksemme saa uuden pinnan. Aikansa kutakin. Kyse ei niin ikään ole kyllästymisestä, vaan mielestäni on hauska ajatella että kotimme on oma pieni leikkikenttämme jossa saamme rohkeasti kokeilla uutta ja olla luovia.

LIGHTLY



This shelve is from Lightly. I already know what all you DIY people are thinking :)  Again so simple and easy idea and still so beautiful and timeless! My motto.

Tässäpä hauska vaihtoehto hyllyksi. Ja jos hinta hirvittää niin aika pienellä vaivalla tästä saa tehtyä hienon tee-se-itse version. Vanhat vyöt kierrätyskäyttöön ja pieni pala vaneria rautakaupasta. Hyllyä myy Lightly.

RK DESIGN

Something new and something old from RK DESIGNWelcome to my shop at society6.com/rkdesign!!


Jotain uutta ja jotain vanhaa. Nyt Meow printti saatavana myös paitana! Kokoja löytyy aikuisille ja lapsille.  Tervetuloa kauppaani Society6.com/rkdesign!

FERM LIVING 2014





Here are some pictures from Ferm Livings new collection 2014! Check out more from here!

Ferm Livingin uuttuuksissa vilahtavat tutut sävyt ja muodot.Täältä pääsee kurkkaamaan lisää uutuuksia!


DIY FOLDING A BOOK

I know this is not a new or unique idea. I think I saw this kind of folded books first on etsy and then  in Lotta Agatons string styling. ( I think she could make a trend almost about anything:) I thought I would never do these, but on christmas holiday I was a bit bored and my mum was about to throw some books away so I though we should make some art instead. After a while we were all folding books! There was me, my husband and our kids and my brother and his wife and their kids. It was funny, you just could not stop.  We ended up having over ten folded books! I think my favourite is the one that my husband made.  It is here on the upper string shelf.
These books are very simple to do. You just fold the shape you want and in the end you get rid of the covers of the book or you can live those on if you like. Here is my link to instructions that  how to fold a book.  And here is  annother link.
BTW can you think of any other use for these than holding envelopes, bills and cards? 
 

Tiedän ettei tämä ole mikään uusi tai uniikki idea, mutta jaetaan silti :)  Ensi kerran taisin nähdä jotain vastaavaa Etsyssä ja sen jälkeen Lotta Agatonin stringhylly stailauksessa. Itseasiassa ajattelin jo aikoinaan etten tarvitse taiteltuja kirjoja hyllyihini pölyttymään, mutta kun joululomalla äitini oli heittämässä pinon kirjoja pois, ehdotin että tekisimme  sen sijaan pienen tee-se-itse taideteoksen. Lopulta olohuone oli kuin pieni paja. Minä, mieheni, lapsemme, veljeni vaimoineen ja hedän kaikki lapset  taittelivat kirjoja. Ette varmaan usko mutta siihen tuli sellainen himo. Loppua ei näkynyt ennen kuin kaikki kirjat oli taiteltu.  Lopulta meillä oli yli kymmenen taiteltua kirjaa jotka olivat toinen toistaan hienompia. Suosikkini on miheni taittelema kirja. Voit nähdä sen täältä. Kirja on toisessa kuvassa string hyllyn päällä.
Nämä ovat todella yksinkertaisa tehdä, mutta pieneksi avuksi tein pienen kuvallisen ohjeen niille jotka haluavat taitella omalle hyllylleen pienen taideteoksen.Täältä pääset ohjeeseen numero1  ja täältä ohjeeseen kaksi!


Keksitkö mitään muuta käyttötarkoitusta näille kuin esimerkiksi työpöydälle laskujen, korttien ym. säilytykseen?

RK DESIGN CALENDAR 2014


I did not have time to do any posting this year so I desided to do a printable version of my minimalistic RK Design calendar. And it is free! You just print it and tape it on the wall or use a clipboard. I hope you like it!  And by the way it is free shipping world wide at my RK DESIGN shop untill 12.2.2014!

Olen saanut lukuisia yhteyden ottoja koskien kalenteriani jota myin edellisinä vuosina. Tänä vuonna kalenteri jäi kuitenkin tekemättä, sillä postittamiseen ei vain ollut aikaa. Päätin kuitenkin tehdä ilmaisen ladattavan version tämän vuoden kalenterista. Tyyli on sama yksinkertainen ja tyylikäs ilman turhia klumeluureja. Jokainen voi tulostaa itselleen kalenterin ja kiinnittää sen vaikka teipillä seinään tai sitten asettaa kalenterin klipsitauluun kiinni. Täältä pääset printtaamaan! Toivottavasti pidätte! Ja RK Design kaupassani on muuten ilmainen postitus 12 päivään asti;)

MARBLE TABLE

Our old fleamarket table got it self a new marble top few months ago. We love it. It brightens up the whole livingroom.  Here you can see the table before.

Vanha kirpputorilta löytynyt pöytämme sai uuden päälisen marmorilevystä. Vaalea pöydän pinta raikasti olohuoneen ilmettä ja suuri pöytä ei enää näytä niin ahtaalta sohvanurkassamme. Täältä voit nähdä pöydän ennen muutosta.

Wooden trees


I got these wooden trees from Fashion for home when we had a visit at their showroom in Berlin. I have been trying to think some great DIY where I could use those trees, but for now I have came out only with two ideas. To  paint some faces and patterns on them or drill a hole and make a candle holder. If you have better idea, please tell! For now those trees  can be as they are.

Sain nämä puiset puut fashion for home:in showroomilta kun kävimme siellä joulukuun alussa. Olen yrittänyt keksiä puista jotain hauskaa tee-se-itse ideaa, mutta toistaiseksi mieleeni on tullut vain maalata kasvot ja kuvioita niihin tai sitten porata keskelle reikä ja käyttää puita kynttilänjalkana. Jos sinulla on jokin hauska idea niin kerro toki. Nyt puut saavat koristaa hyllyn päällä tuollaisenaan.